اگر تارت دوست دارید و طرفدار خوراکهایی که درون فر آماده میشوند هستید، همینطور اگه مانند من به پیـــشخــــــــــوراک بیش از خوراک اصلی اهمیت میدهید این دستور را دنبال کنید.
نکتهای جالبی که باید بدانید، در مورد خمیر بسیار آسان آن است که همین خصوصیت اون رو از بقیهی تارتها متمایز کرده.
از دید من، این تارت را میتوانید جهت یک وعده غذایی کامل هم میل نمایید :) باور ندارید؟ کافیست یکبار امتحان کنید :)
مواد لازم جهت تارت سیبزمینی:
سیبزمینی پخته 2 عدد
تخممرغ 2 عدد
کره 100 گرم
ماست 2 قاشق غذاخوری
بیکنیگپودر 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
نمک و ادویه با میزان لازم
آرد 10-12 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا 100 گرم
جعفری و فلفل دلمهای رنگی هر کدام 1 قاشق غذاخوری
فر را در دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم کنید.
سیبزمینی که از قبل پختهاید را رنده کنید و با تخممرغ زده شده، کره، ماست، پودرسیر، بیکینگ پودر، نمک و ادویه مخلوط کنید و آرد را کم کم به بقیه مواد اضافه کنید و آرام به هم بزنید.
قالب تارت را چرب کنید و خمیر را درون قالب باز کنید.
پنیر، فلفل دلمهای و جعفری را باهم مخلوط و روی خمیر سیبزمینی بریزید.
سپس به مدت 30 الی 45 دقیقه درون فر قرار دهید. نیم ِ زمان پخت در طبقه پایین فر و نیم ِ زمان باقیمانده را در طبقهی میانی فر قرار دهید تا روی تارت کاملا طلایی شود.
زیرهی این تارت خیلی ترد نیست و کمی نرم است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر