۱۳۹۰ شهریور ۳۰, چهارشنبه

ســــالــــاد تـــــــنـــــد نـــــــــودل (نودل شیــــشـــــــه‌ای) Spicy Mung bean Noodle Salad ------------------ Yam Woon Sen سرو: 1-2



اوایل زندگی شیرینم در کشور تای‌ها همان روزهایی که خیلی با انواع غذاها و سالادهای تایلندی آشنا نبودم بعد از نگاه انداختن به منو و کمک گرفتن از گارسون رستوران این سالاد را جهت پیش غذا انتخاب کردم. به محض دیدنش بر روی میزم کمی جا خوردم به دلیل اینکه این سالاد از نظر من یک غذای کامل بود. این را گفتم که اگه شما هم از افراد پرخور نیستید، این سالاد را به عنوان یک وعده غذای کامل برای خود آماده کنید :). 

مواد مورد نیاز:

50 گرم نودل شیشه‌ای خیسانده شده 
20 گرم میگو آب‌پز شده (گیاهخواران دوست‌داشتنی میتوانند قارچ صدفی جایگزین کنند)
20 گرم ماهی مرکب آب‌پز شده (کالاماری)
10 گرم قارچ فونگوس سفید*
1 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
1 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
10 گرم کرفس خرد شده
30 گرم پیاز خرد شده
30 گرم گوجه‌فرنگی خرد شده
3-4 فلفل چیلی خرد شده (تازه)
10گرم بادام زمینی
3 قاشق غذاخوری سس ماهی (گیاهخواران گرامی از سویا سس استفاده کنند)
1 قاشق چای‌خوری شکر
2-3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:

1- نودل شیشه‌ای را در آب قرار دهید تا زمانی که نرم شود. سپس نودل‌ها را آبکش نمایید و به مدت 1-2 دقیقه در آب جوش بریزید و فوری بر روی آنها آب سرد بریزید و کنار بگذارید.
2- در یک ظرف گود نودل شیشه‌ای، میگو و کالاماری را مخلوط کنید.
3- کرفس، پیاز، گوجه‌فرنگی و چیلی را اضافه کرده.
4- آب لیمو تازه، سس ماهی و شکر را به بقیه مواد اضافه کنید.
5- حالا موقع ریختن قارچ فونگوس است.
6- برای تزیین گشنیز، پیازچه و بادام زمینی را بر روی سالاد ریخته، سالاد را روی یک عدد برگ کاهوی بزرگ ریخته و سرو نمایید.

 *Tremella fuciformis: فونگوس سفید، قارچ ژله‌ای یا قارچ برفی یک نوع قارچ ژله‌ای است که به طور گستردهای در آسیا و بخشهایی از شمال امریکا پخش شدهاست. این قارچ با ظاهر عجیب و بافت سخت، ممکن است برای بعضی ناخوشایند باشد!

(منکه با این قارچ مشکلی ندارم:))

 
اینم قشنگترین لحظه از کنسرت آناتما که به همه دوستداران ایرانی آناتما تقدیم می‌کنم. بعدا متوجه شدم که این پرچم را یک پسر ایرانی قبل از کنسرت به وینست داده بود.







هیچ نظری موجود نیست: