اگر میخواهید یک مهمانی دلپذیر بدون زحمت زیاد فراهم کنید این دستور را به شما پیشنهاد میکنم. روش پختی بسیار ساده با طعم و مزهای متفاوت.
شاهمیگوی خلیج فارس*
مواد مورد نیاز: (برای هر نفر)
5عدد میگو در اندازه متوسط
1 قاشق غذاخوری کره
1 حبه سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
1 قاشق غذاخوری خامه
نمک و فلفل به مقدار مورد نیازتون
1 قاشق چایخوری جعفری تازهی خرده شده
طرز تهیه:
1- کره را در ظرف وُک یا هر ظرفی که کمی گود باشد روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید ذوب شود.
2- سیر را به کره اضافه کنید ولی نگذارید طلایی شود.
3- میگوها را اضافه کنید.
4- حالا زمان آب لیموست بعد از آن خامه، سریع هم بزنید و خامه را در سس باز کنید. نوبت نمک دریایی و فلفل است. در آخرین لحظه جعفری خرد شده را اضافه کنید.
توصیههای من:
نگذازید میگو بیش از اندازه پخته شود. میگو همانند بقیه غذاهای دریایی سریع پخته میشود و نیازی به زمان زیاد ندارد. پخت بیش از حد غذاهای دریایی سبب خشک شدن و از دست دادن انعطاف آنها میشود. اگر میخواهید آنها بافتی نرم و خوشمزه داشته باشند بعد از اینکه میگو به نارنجی کمرنگ تغییر رنگ داد شعله گاز را فورا خاموش کنید.
اگر مایل بودید، در کنار برنج سفید ساده یا ریزُتو و یا حتی نودل سرو نمایید.
معمولا میگو و غذاهای دریایی در کنار شراب سفید یا رُز سرو میشوند ولی چون من این غذا را به یاد دوستی که دیگر در کنارم نیست آماده کردم پس به احترام ِ سلیقهی او با شراب قرمز ترجیح دادم!! بقیه شرابها به همراه جام مخصوصشان برای شما قرار دادم، با هرکدام که بیشتر مایل هستید نوش جان کنید. ;)
*سرو این غذا با شاهمیگو مرسوم نیست! بهترین روش پخت شاهمیگو این است که با پوست باربیکیو کنید. من برای نشان دادن ِ شاهمیگوهای خلیج فارس با این روش آماده کردم و پیشنهاد من برای این غذا استفاده از میگو در اندازه معمول است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر