۱۳۹۰ آذر ۹, چهارشنبه

صبحانه: فنجان تخم‌مرغ پخته (سرو 4 فنجان)



با یک صبحانه بسیار خوشمزه و متفاوت  ایتالیایی موافقید؟ در نظر دارم دستور چند صبحانه‌ی ساده را اینجا با شما به اشتراک گذارم. اولین و خاص‌ترین صبحانه‌ای که انتخاب کردم فنجان تخم‌مرغ پخته است. اینجور دستورهای صبحانه را فقط در هتل‌های چندین ستاره خواهید یافت :) پس صبح یک روز تعطیل را به خود و خانواده‌ی دوستداشتنی‌تون اختصاص بدید و با درست کردن این صبحانه همه‌ی خانواده را شگفت‌زده کنید.



مواد مورد نیاز:

4-8 عدد تخم‌مرغ (بستگی داره که در هر فنجان 1 یا 2 تخم‌مرغ می‌خواهید استفاده کنید)
2 فنجان گوجه‌گیلاسی (به دو نیم کنید)
1 فنجان پنیر مازارلا (به مربع‌های کوچک قطعه، قطعه شود)
8-10 برگ تازه‌ی ریحان
2 قاشق غذاخوری خامه یا شیر
نمک و فلفل
کره برای چرب کردن ظرفها






طرز تهیه:

1- فر را با دما 175 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. فنجان‌ها را با کره چرب کنید و با چند قطعه پنیر، گوجه، ریحان پر کنید. 1 یا 2 تخم مرغ را در هر فنجان بشکنید، الان نوبت مزه دار کردن آن با کمی نمک و فلفل است. کمی خامه  به آن اضافه کنید تا از خشک شدنش جلوگیری کند.

2- چند قطعه دیگر از گوجه‌فرنگی، پنیر، ریحان را روی سطح تخم‌مرغ اضافه کنید. برای 5-8 دقیقه در قسمت وسط فر قرار دهید. بعد از این مدت اگر خواستید 5 دقیقه بیشتر اجازه دهید درون فر باقی بماند. (اگر میخواهید زرده‌ی تخم‌مرغ شل باشد کمتر بپزید)

3- با نان تست گرم و ترد سرو کنید.


هیچ نظری موجود نیست: