۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۹, دوشنبه

سبـــــــزیجــــــات با ســـــــــس شیــــــــــرین و تــــــــــرش - Sweet & Sour Vegtables - Pad Preaw Wan- (سرو 1-2)


اگر شما از آن دسته افراد هستید که طعم میوه  را در غذا می پسندید، این غذا  یکی از بهترین پیشنهادها برای شماست. تلفیق دو طعم شیرین و ترش در این غذا باعث ایجاد طعمی کاملا متفاوت و جالب در دهان میشود.

غذایی بسیار سالم و خوشمزه بخصوص برای گیاهخواران گرامی.


مواد مورد نیاز:



1 فنجان میگو یا فیله مرغ تکه شده ( گیاهخوارن: قارچ صدفی- Oyster Mushroom )
50 گرم آناناس
1/2 خیار 
1/2 گوجه فرنگی 
1/2 پیاز 
1/4 هویج
1 عدد پیازچه
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 قاشق غذاخوری سس ماهی (گیاهخواران: سس سویا)
1 قاشق غذاخوری سس کچاپ
3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
2 قاشق غذا خوری سس صدف (گیاهخواران: سس قارچ)



طرز تهیه:

1- روغن را در وُک ریخته و سیر را در آن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
2- میگو را اضافه کرده و تفت دهید.
3- سس صدف، سس ماهی، سس کچاپ و شکر را اضافه و خوب مخلوط کنید.
4- آناناس، خیار، گوجه فرنگی، پیاز و هویج را به بقیه مواد در وک اضافه کنید.
5- تفت دهید تا زمانی که سبزیجات ترد و پخته شوند حالا موقع اضافه کردن پیازچه ها میباشد.
6- مقداری فلفل چیلی طعم بهتری به آن میدهد :)*

با برنج سرو کنید.

*علاقه بیش از اندازه من به فلفل سبب شده که شماره 6 را به دستور اضافه کنم و البته برای کسانی که همانند من اردات خاصی به غذاهای تند دارند :).


پ. ن. شخصا این غذا را  با قارچ صدفی ترجیح میدهم.





هیچ نظری موجود نیست: