پس از یک وقفه نسبتا طولانی برگشتم، نه اینکه همه هم منتظر دستور غذاهای من هستند! میدونم الان گرسنه موندین و بیصبرانه به دنبال دستور غذایی تازه هستید:)! (چه اعتماد به نفسی من دارم!!)
خب تنبلی دیگه کافیست... بهتره که بریم سر درس جدید یکی دیگه از مورد علاقه های خودم:) پیش غذا یا اردور بسیار لذیذ و دلچسب که در تابستان کنار یک نوشیدنی خنک دلچسب تر هم خواهد شد.
اسپرینگ رول تایلندی یا به زبان خودمون دستپیچ!
مواد مورد نیاز
برای داخل دستپیچ:
100 گرم نودل شیشه ای
1 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
2 حبه سیر خرد شده
100 گرم مرغ چرخ شده یا گوشت خوک (گیاهخواران دوستداشتنی از توفو میتوانند استفاده کنند.) *
1 قاشق غذا خوری سس ماهی (گیاهخواران سس سویا جایگزین کنند.)
1 قاشق چایخوری شکر
1/2 از یک هویج خرد شده
1 فنجان کلم خرد شده
برای خود دستپیچ:
نان مخصوص دستپیچ (خیلی سخت نگیرید اگه در دسترستون نبود، از نان لواش خودمان هم میتوانید استفاده کنید.)
زرده تخم مرغ جهت چسباندن
روغن گیاهی جهت سرخ کردن
طرز تهیه:
1- نودل های شیشه ای را در آب گرم به مدت 10 دقیقه قرار داده سپس به قطعه های 1.5 سانتی متری خرد کنید.
2- برای تهیه مواد درون دستپیچ، روغن را درون وک داغ کنید سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که طلایی شود.
3- مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.
4- بقیه مواد را هم اضافه کرده و تفت دهید.
5- تمام مواد تفت داده شده را درون یک ظرف گود و بزرگ بریزید.
6- زرده تخم مرغ را هم کنار دست خود قرار دهید و یک قاشق غذا خوری از مواد تفت داده شده را درست در مرکز نان قرار دهید.
-قسمت پایین نان را به سمت بالا هدایت کنید به صورتی که روی مواد کاملا پوشیده شود.
-سمت راست و چپ نان را به صورت مثلثی به درون تا کنید.
-حالا نوبت رول کردن میباشد در آخرین لحظه کمی از زرده تخم مرغ را با یک قلمو مخصوص آشپزی به لبه های نان بزنید.
-سپس لبه ی بالایی را به قسمت پایین بچسبانید.
روغ را درون وک داغ کنید، شعله گاز را کم کنید و دستپیچ ها را در آن غوطه ور کنید.
با سس تند و شیرین بادام زمینی سرو کنید.
دستور سس را که فراموش نکردید؟! اگر یادتون نیست به این پست مراجعه کنید لطفا.
* نظر شخصی من اینه که اصلا و ابدا نه از گوشت نه از مرغ و نه حتی از توفو استفاده کنید. این دستپیچ بدون اینها خوشمزه تر خواهد شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر