۱۳۹۰ تیر ۱۰, جمعه

ســـــــــــالــــــــــــــــاد مـــــــــــــرغ شــــــــــمالــــــــــــی Laab Gai - Northern chicken salad - سرو 1-2


مواد مورد نیاز:

250 گرم سینه مرغ چرخ کرده (گیاهخواران توفو چرخ کرده جایگزین کنند)
1/4 فنجان برگ نعنا خرد شده*
2 قاشق غذاخوری شکر سفید
2 قاشق غذاخوری سس ماهی (گ.خ: سویا سس)
2 1/2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
100گرم برنج آبدار**
1 قاشق چایخوری فلفل چیلی خرد شده***
1/4 فنجان برنج خام ساییده و تفت داده شده****
2 قاشق غذاخوری پیازچه (به خوبی خرد شده)
2 قاشق غذاخوری برگ گشنیز خرد شده
2 قاشق غذاخوری پیاز قرمز کوچک

طرز تهیه:

1- سینه مرغ را در آب جوش (بدون روغن) آب پز کنید و بگذارید سرد شود.
2- در یک ظرف گود مرغ آب پز را با بقیه مواد (به غیر از برنج آبدار) مخلوط کرده.
3- به خوبی تمام مواد را با هم مخلوط کرده و با برنج آبدار سرو کنید.


*شخصا با نصف فنجان نعنا موافقم و اگه شما هم مزه و بوی نعنا را دوست دارید، استفاده بیشتر از دستور اصلی را پیشنهاد میکنم.

**این سالاد کنار برنج آبدار به یک غذای اصلی تبدیل میشه! (منظور از برنج آبدار همان برنج شفته خودمان است.)

***فـــــــــــــــــــــلفـــــــــــــــــــــــل! اگر روزی من مهمان خانه شما شدم!!! چیلی را به مقدار زیاد استفاده کنید ;) 

****Kao Kua: برنج  خیس شده جاسمین را  خشک کرده به آرامی تفت دهید تا جایی که طلایی شود و بعد آن را در هاون بکوبید.

در ضمن عکس استفاده شده در این پست را از جایی برداشتم، چون عکسهای 1 جلسه از کلاسم پاک شده و دسترسی به آنها غیر ممکن است! :( همین امر سبب شده که اشتیاقم را در گذاشتن پست های تازه کاملا از دست داده ام!! دیگه چاره ای نداشتم، برخلاف میلم از عکسهای دیگران استفاده کردم!

هیچ نظری موجود نیست: