۱۳۹۰ اردیبهشت ۳, شنبه

کــــــتــــلـــــت مـــــاهـــــی "Fish Cake" (سرو 2-3) - ( Thod Mun Pla )




باز هم یک غذای آسیای شرقی! امیدوارم برایتان یکنواخت  نشده باشد، چون من  فعلا  فقط به غذاهای تایلندی می پردازم!  بیشتر ایرانیان ساکن ایران غذای تایلندی را دوست ندارند و خیلی سخت با غذاهای خاور دور کنار میایند و حتی کسانی را میشناسم که حاظر به امتحان غذاهای تایلندی نیستند. تلاش من بیشتر جهت آشتی دادن این دسته از افراد با غذاهای تایلندی میباشد. از معدود رستورانهای چینی و ژاپنی که در تهران هست هم طعم و مزه غذای خود را نزدیک به غذاهای ایرانی کرده اند (ایرانیزه شده اند). و اگر هم کسی مایل باشد که  دستور غذاهای تایلندی را در اینترنت به زبان فارسی جستجو کند، هیچ مرجع تخصصی یافت نمیشود!
پس من فعلا بیشتر به غذاهای تایلندی و آسیای شرقی می پردازم و بعدها در موردغذاهای دیگر ملیتها بیشتر خواهم نوشت.

(البته شاید دلیل دیگر هم داشته باشه، اون هم اینه که خودم غذاهای تایلندی رو بسیار دوست میدارم:) )



مواد مورد نیاز:



250 گرم گوشت ماهی سفید یا فیله سالمون چرخ شده (گیاهخواران گرامی میتوانند از ذرت استفاده کنند.)
1/2 فنجان لوبیای سبز تکه تکه شده
3 عدد برگ لیموی کفیر Kaffir Lime  یا میتوانید به جای آن از ریحان استفاده کنید. بسیار باریک خرد کنید.
1 قاشق غذاخوری عصاره کاری قرمز
1 قاشق چایخوری سس ماهی Fish Sauce (گیاهخواران عزیز میتوانند از سویا سس استفاده کنند.)
1 قاشق چایخوری شکر
3 فنجان روغن گیاهی برای سرخ کردن
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت Cornstarch یا آرد نشاسته Tapioca Flour

طرز تهیه:

1- برگهای لیموی کفیر را نازک و باریک خرد کنید. لوبیای سبز را هم ریز خرد کنید.


2- در یک ظرف گود تمام مواد را ریخته و با دست خوب مخلوط کنید.
3- از آب برای مرطوب کردن دست استفاده کنید (اینکار جهت جلوگیری از چسبندگی مواد به دست میشود.) حدود 2 قاشق غذا خوری برداشته و با دست شکل دهید و در روغنی که از قبل داغ کردید بیاندازید.
4- با سس تند و شیرین بادام زمینی سرو کنید.





سس شیرین و تند بادام زمینی (سرو4)


مواد مورد نیاز:


1/4 فنجان آب
6 قاشق غذاخوری شکر
1/2 قاشق غذاخوری فلفل قرمز خرد شده
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/4 فنجان سرکه سفید
1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری بادام زمینی بو داده ی خرد شده
1 قاشق چایخوری خیار خرد شده



طرز تهیه سس:




1- سرکه، شکر، نمک، فلفل چیلی و آب را روی حرارت متوسط بگذازید.
2- سیر را اضافه کرده تا سس کمی غلیظ شود.
3- از روی حرارت برداشته و برای سرو چیلی و خیار خرد شده و بادام زمینی بو داده شده را به آن اضافه کنید.

اگر کتلت خرچنگ را دوست داشته باشید مسلما عاشق کتلت ماهی میشود.

هیچ نظری موجود نیست: