به به، از همینجا عطر خوش برگهای لیمو به مشامم می رسد:).
میدونم از دیدن ریشه های بدون برگ گشنیز تعجب کردید :) بله، بله تایلندی ها برگ گشنیز را دور ریخته و از ریشه ی آن جهت طعم و عطر غذا استفاده میکنند! معتقدند که تمام خاصیت و بوی خوش گشنیز در ریشه ی آنست! :)
این عکس خیلی واضح نیست ولی ارزش گذاشتن را داشت. حدس میزنید این کوچولوها در دست من چی هستند؟
نوعی بادنجان که من اولین بار بود آنها را می دیدم:)!
فکر کنم حدود 30 دقیقه شستن ریشه گشنیز به طول انجامید!!
(اینجا بادنجان های کوچک را بهتر میتونید ببینید.)
همکلاسی های خوبم هنگام آشپزی.
هنگام صرف دستپخت خودمان:)!
عکس زیاد داشتم برای گذاشتن ولی مطمئن نبودم که براتون جالب باشه یا نه؟
فقط خواستم شما را ببرم به حال و هوای کلاسم از ابتدای خرید در بازار تا انتهای خوردن غذا:)!
این عکسها مربی آشپزیم را خسته کرده بود:) هر کدام از این عکسها را که میبینم صورت اخموی مربیم میاد جلوی چشمهام :)!!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر