۱۳۹۰ اردیبهشت ۵, دوشنبه

خوراک مرغ و بادام هندی (سرو 1-2) " Gai Phad Med Mamuang " Chicken With Cashew Nut



مواد مورد نیاز:




1 فنجان فیله مرغ تکه شده ( گیاهخواران گرامی از پروتین گیاهی مثل سویا استفاده کنند ) T.V.P.
1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
50 گرم بادام هندی
30 گرم قارچ ژله ای Jelly Mushroom یا هر نوع دیگری از قارچ های خوراکی
5 گرم فلفل چیلی خشک شده حدود 1 سانتی متر قطعه کنید
1/2 از یک پیاز نسبتا بزرگ نازک خرد کنید
2 عدد بچه ذرت Baby Corn 
2 قاشق غذاخوری پیازچه 1 سانتی متر خرد کنید
1 قاشق چایخوری شکر
1 قاشق غذاخوری سس ماهی ( گیاهخواران عزیز از سویا سس استفاده کنند )
2 قاشق غذاخوری سس صدف Oyster Sauce (گیاهخواران  سس قارچ  را جایگزین کنند)
2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی

طرز تهیه:

1- بادام هندی را در روغن تفت داده و در کاسه ای جداگانه قرار دهید.
2- سیر را سرخ کنید تا جایی که طلایی شود سپس چیلی خشک شده را اضافه کنید.
3- مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا جایی که پخته شود.
4- قارچ ژله ای، پیاز سفید و بچه ذرت ها را بریزید.


5-  سس صدف، سس ماهی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید.
6- پیازچه و بادام هندی را اضافه کنید.
7- با برنج سرو کنید.


بخورید و لذت ببرید. دوست داشتم مقداری از این غذا همین الان آماده روی میز بود و در کنار هم صرف می کردیم :)!

هیچ نظری موجود نیست: